Jussin kanapata

Laita riisi kiehumaan.

Pilko punasipuli lohkoiksi (tai kuutioiksi jos tahtoo...

ihan sama...) paista kanaa lisää kasvikset ja lämmitä.

Lisää kypsähkö risi, kerma, kanaliemi ja vesi.

hauduta kypsäksi.

Nauti..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 312 grammaa

Hevijussi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikale, hunajamarinoitu (Kariniemen), annos 450g146g175kcal26.3g2.5g6.6g0g
Jasmiiniriisi, Rainbow45g153kcal3.1g34.6g0.4g0g
Wokkivihannekset, Rainbow, 450g68g24kcal1.2g4.3g0.1g2.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl23g19kcal0.3g1g1.6g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g2.5g6.9kcal0.2g0.4g0.5g0g
Vesi45g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana702g768kcal62.8g87.8g18.4g5.2g
Valittu annoskoko351g384kcal31.4g43.9g9.2g2.6g
Annoskoko puolitettuna176g192kcal15.7g22g4.6g1.3g
Arvot/100g100g109kcal8.9g12.5g2.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441155