Kikherne-kanacurry

Ryöppää pinaattia suolalla maustetussa vedessä muutama minuutti.

Kaada vesi pois ja puristele pinaatit kuiviksi.

Leikkaa pinaatit pienemmiksi paloiksi esim.

saksilla.

Leikkaa broileri isohkoiksi paloiksi ja paista pannulla öljyssä.

Voit siirtää paistetut broilerit sivuun odottelemaan.

Kuori ja hienonna valkosipuli.

Kuullota sitä paistinpannulla öljyssä muutama minuutti.

Lisää pannulle juustokumina ja valutetut kikherneet.

Jatka paistamista, kunnes kikherneet lämpenevät.

Lisää joukkoon pinaatti ja broileri.

Mausta mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoa riisi-ohran kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Naksuti

Naksuti sanoi...

Tosi hyvää ruokaa! Kastikkeeksi sopii mainiosti itsetehty tsatsiki!

lauantai 25.04.2009 klo 10:07

AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaatti 63g8.3kcal1g0.3g0.2g0.8g
Valkosipuli, tuore, silputtu3.1g3.3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl4.2g38kcal0g0g4.2g0g
Kikherne säilötty Bonduelle125g163kcal8.1g25g3.8g6.3g
Broileri, rintafilee, nahaton 94g101kcal21.7g0g1.4g0g
Riisiohra Kypsennetty (Myllyn paras), annos 100g63g238kcal5.5g44.7g0.8g3.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana702g1102kcal73g141g20.8g22.2g
Valittu annoskoko351g551kcal36.5g70.5g10.4g11.1g
Annoskoko puolitettuna176g276kcal18.3g35.3g5.2g5.6g
Arvot/100g100g157kcal10.4g20.1g3g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120202