Susan banaanikakku

150 g margariinia
1,5 dl sokeria
2 munaa
4-5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1/2 tl suolaa
1/2 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3-4 banaania

1. Vaahdota sokeri ja margariini.

2. Lisää munat yksitellen joukkoon koko ajan hyvin vatkaten.

3. Sekoita kuivat aineet keskenään.

4. Murskaa banaanit haarukalla.

5. Sekoita vaahtoon vuorotellen banaania ja jauhoseosta.

Paista isossa jauhotetussa kakkuvuoassa 170 asteessa n. 50-60 min.
Mausteina voit käyttää myös kanelia ja kardemummaa (jätä pois inkivääri ja neilikka).

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1124 grammaa

Susanstrand
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini (Flora), annos 150g47g314kcal0g0g37.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu43g54kcal4.7g0.1g3.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 102g349kcal10.4g71.1g1.2g3.6g
Leivinjauhe 3.1g5.5kcal0.2g1.2g0g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g3.1g11kcal0.1g2.5g0.1g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g113g95kcal1.2g20.6g0.5g2g
Sokeri 40g162kcal0g39.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana703g1979kcal33.2g270.6g86.2g11.2g
Valittu annoskoko351g990kcal16.6g135.3g43.1g5.6g
Annoskoko puolitettuna176g495kcal8.3g67.7g21.6g2.8g
Arvot/100g100g282kcal4.7g38.5g12.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122406