Makaronilaatikko hirvenlihasta

Keitä makaronit kypsäki lihaliemellä maustetussa vedessä.

Ruskista hirvenjauheliha samoin sipuli ja mausta mieleisksi.

Sekoita kypsät tuotteet toisiinsa uunivuokaan.

Maitoon lisätään kananmuna, suolaa valkopip.

ja muita haluamiasi mausteita, kaada maitoseos edellisiin ja eikun uuniin. 200C n. 1 h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)50g175kcal6.4g34.9g1g1.6g
Sipuli 6.3g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Lihaliemijauhe/tiiviste 3.8g11kcal0.4g0.6g0.8g0g
Hirvenliha 34g38kcal7.1g0g1g0g
Vesi188g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 7.5g11kcal0.9g0g0.8g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 63g29kcal1.9g3g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana703g530kcal33.6g77.6g9g3.4g
Valittu annoskoko351g265kcal16.8g38.8g4.5g1.7g
Annoskoko puolitettuna176g133kcal8.4g19.4g2.3g0.9g
Arvot/100g100g75kcal4.8g11g1.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77639