Banaanikakku Esikko

Banaanit survotaan ja sekoitetaan sokerin kanssa.

Kevyesti vatkatut munat lisätään, samoin kerma ja sulatettu tai juokseva margariini ja viimeksi jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauho, sooda 1tl ja vaniljasokeri.

Paista uunin alaosassa 1h miedossa lämmössä 175c.

Kakun voi myös pakastaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g120g101kcal1.3g22g0.5g2.2g
Canderel makeutusjauhe50g192kcal1.4g46.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Margariini, flora kevyt 40 25g94kcal0g1.3g10g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g25g18kcal0.5g0.8g1.3g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 98g335kcal9.9g68.2g1.2g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana703g1606kcal33.2g284.6g34g11.6g
Valittu annoskoko352g803kcal16.6g142.3g17g5.8g
Annoskoko puolitettuna176g402kcal8.3g71.2g8.5g2.9g
Arvot/100g100g228kcal4.7g40.5g4.8g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279917