Bolognesekastike

Kuullota sipuli oliiviöljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta tässä vaiheessa jauhelihamausteella.

Lisää tomaattimurska ja haluamasi mausteet (valkosipuli, pippuri, timjami, basilika jne...) ja anna hautua n. 30 min.

Tarjoile pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1g0g0.4g
Oliiviöljy 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen109g152kcal20.8g0g7.6g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g219g77kcal2.2g14.2g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana703g507kcal46.6g30.4g21.8g0.8g
Valittu annoskoko352g254kcal23.3g15.2g10.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna176g127kcal11.7g7.6g5.5g0.2g
Arvot/100g100g72kcal6.6g4.3g3.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=115413