Jauhelihakeitto

Lisää aineita siinä järjestyksessä kun kypsyminen vaatii.

Porkkana, sipulit, liemikuutiot ja mausteet ensin kiehuvaan veteen, 10 min keittämisen jälkeen keittojuurekset ja peruna, keitä 10 min. Kukkakaali ja ruskistettu jauheliha viimeiseksi n. 5 min ennen valmistumista.

Lisää vettä jos keitto on liian sakeaa.

Ohjeesta tulee 5 L valmista keittoa eli 10 x 0,5 L annos per 130 kcal.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Uneton
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g15g4.2kcal0.1g0.9g0g0.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
KEITTOJUURES Apetit pakaste45g12kcal0.4g2.2g0.1g1g
Peruna, vanha, kuorittu 11g8.6kcal0.2g1.7g0g0.1g
Vesi187g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.6g4.6kcal0.1g0.1g0.4g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)1.5g3.9kcal0.2g0.2g0.3g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha30g50kcal5.7g0g3g0g
Kukkakaali, tuore45g9kcal0.8g1g0.1g0.8g
Chili paprika punainen1.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Persilja 3.7g1kcal0.1g0g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana703g196kcal15.8g14.2g7.8g5.4g
Valittu annoskoko352g98kcal7.9g7.1g3.9g2.7g
Annoskoko puolitettuna176g49kcal4g3.6g2g1.4g
Arvot/100g100g28kcal2.2g2g1.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=157876