Pestokana

Ruskista kana ja sipuli.

Lisää joukkoon kerma.

Anna hautua muutama minuutti ja lisää pesto sekä valkosipulin kynsi murskattuna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g175g193kcal40.2g0g3.1g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)109g93kcal1.1g3.8g7.7g0g
Sipuli 44g13kcal0.5g2.1g0.1g0.7g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g20g86kcal1.1g0.8g8.7g0g
Valkosipuli 1.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana703g774kcal86g14g39.2g1.4g
Valittu annoskoko352g387kcal43g7g19.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna176g193kcal21.5g3.5g9.8g0.4g
Arvot/100g100g110kcal12.2g2g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235868