Kana-kasviskastike

Laita öljy kasariin.

Ruskista kanaa hetki.

Lisää suikaloidut paprikat, huuhdottu ja pilkottu purjo sekä pilkottu tomaatti.

Huuhdo kesäkurpitsa ja halkaise se pituussuunnassa kahtia ja halkaise molemmat puolikkaat vielä pituus ja leveyssuunnassa kahtia.

Vuole juustohöylällä kesäkurpitsa lastuiksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää tomaattimurska ja lihaliemi liuotettuna 2dl kuumaa vettä.

Lisää 1 rkl vehnäjauhoa ja sekoita.

Kypsennä noin 15 min, tai kunnes kastike on sopivan kypsää.

Lisää hienonnettu basilika sekä mustapippuria, suolaa ja paprikajauhetta maun mukaan.

Nauti riisin tai tumman pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Nahkuri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore 17g4.5kcal0.5g0.2g0.1g0.3g
Purjosipuli 88g20kcal1.6g2.1g0.2g1.9g
Kesäkurpitsa zucchini 666g120kcal3.7g16.7g2.7g4.7g
Paprika punainen 378g111kcal3.6g17g1.5g7.2g
Rypsiöljy 45g398kcal0g0g45g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g17g50kcal2.7g1.2g3.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 333g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 333g76kcal1.9g11.5g1g4.7g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g1000g950kcal199.9g0g7g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)616g247kcal6.8g44.4g3.1g8.6g
Vehnäjauho puolikarkea 17g57kcal1.7g11.7g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7021g4065kcal444.8g209.6g129.2g56g
Valittu annoskoko3510g2033kcal222.4g104.8g64.6g28g
Annoskoko puolitettuna1755g1016kcal111.2g52.4g32.3g14g
Arvot/100g100g58kcal6.3g3g1.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=185762