Punajuuri -inkiväri gazpacho keitto

Keitä punajuuret kypsäksi, anna jäähtyä ja kuori ja paloittele.

Paloittele myös sipuli ja raasta inkivääri.

Sekoita kaikki aineet sauvasekoittimella.

Tarjoa vileänä ja nokare ranskankermaa päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 1200g461kcal12g82.8g2.4g30g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g500g102kcal3g19g1.5g7g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Sipuli 220g67kcal2.8g10.6g0.4g3.7g
Inkivääri, tuore, silputtu60g48kcal1.1g10.7g0.5g1.2g
Piparjuuriraaste Felix20g56kcal0.7g3g4.4g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g60g12kcal0g3.9g0g0g
Oliiviöljy 108g955kcal0g0g108g0g
Kasvisliemikuutio 22g67kcal2.1g3g5.2g0.4g
Vesi1200g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 60g166kcal1.2g1.8g16.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7020g3998kcal54g288.8g279.4g90.4g
Valittu annoskoko3510g1999kcal27g144.4g139.7g45.2g
Annoskoko puolitettuna1755g999kcal13.5g72.2g69.9g22.6g
Arvot/100g100g57kcal0.8g4.1g4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347284