Juustoinen nakkikeitto

Laita vettä noin 1,5 litraa ja mausteet kattilaan.

Kiehauta-
Lisää pilkotut kasvikset kattilaan( jätä peruna ja parsa viimeiseksi annan kiehua muiden noin 5 minuuttia)
Lisää viimeisenä nakit ja ja sultajuusto.

Tuoretta persiljaa lautaselle ja nam.
( Hellapoliisin ohjetta mukaillen poimittu)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Beachlady
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattipyree, Pirkka140g115kcal4.8g26.6g1.4g1.4g
Palsternakka 400g254kcal2g47.2g1.6g18g
Porkkana 400g131kcal2.5g22.2g0.8g10.2g
Juuriselleri 200g63kcal2.5g9.2g0.4g6.2g
Peruna, keskikokoinen 60g600g360kcal9g78g0.6g5.4g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl400g120kcal18.4g7.6g1.2g6.4g
Sipuli (käsittelemätön)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)600g1400kcal67.8g3g117g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g400g1120kcal76g0g88g0g
Persilja 120g33kcal1.7g1.3g0.2g9.6g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g50g45kcal1.5g1.7g3.5g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7020g7390kcal377.6g412.8g430.2g121.8g
Valittu annoskoko3510g3695kcal188.8g206.4g215.1g60.9g
Annoskoko puolitettuna1755g1848kcal94.4g103.2g107.6g30.5g
Arvot/100g100g105kcal5.4g5.9g6.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=397566