Kreolilainen lihapata

N. 600 g possun sisäfilettä
50-100 g meetwurstia/salamia kuutioina
150 g herkkusieniä/siitakasieniä
100 g hillosipuleita
150 g mustia oliiveja
1 pieni punainen paprika suikaleina
1 herkkukurkku kuutioina
3-5 dl kuohukermaa ja smetanaa
voita paistamiseen
suolaa
mustapippuria

Poista fileestä kalvot ja leikkaa liha sentin paksuisiksi suikaleiksi.

Ruskista lihapalat padassa pieni erä kerrallaan.

Lisää sienet, meetwursti ja paparika lihojen joukkoon paistumaan.

Lisää kerma ja hauduta hiljalleen n. 10 min. Lisää muut ainekset ja hauduta vielä 5 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

66tintti
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g1200g1560kcal252g0g48g0g
Hillosipuli (Pirkka), annos 20g200g36kcal2g7g0g0g
Salami, chili-paprika, Atria (125g)200g580kcal46g2.6g42g0g
Siitakesieni 200g53kcal3.6g5g0.6g6.6g
Oliivi ka , (vihrea/musta, kivetön, öljysäilötty)264g502kcal3.7g4.8g52.8g11.6g
Paprika punainen 400g117kcal3.8g18g1.6g7.6g
Maustekurkku200g33kcal1.4g6g0.2g3.6g
Kuohukerma,valio,2dl600g2040kcal12g18g210g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 200g780kcal4.3g4.4g84g0g
Voi 48g348kcal0.6g0.2g39g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7024g12098kcal658.8g132g956.4g58.8g
Valittu annoskoko3512g6049kcal329.4g66g478.2g29.4g
Annoskoko puolitettuna1756g3024kcal164.7g33g239.1g14.7g
Arvot/100g100g172kcal9.4g1.9g13.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98236