Sieni-parsakaalivuoka

1. Puhdista parsakaalit ja halkaise tai paloittele ne. Keitä parsakaali melkein kypsäksi vähässä, suolalla maustetussa vedessä.

2. Puhdista ja paloittele sienet.

Kuori ja hienonna sipuli.

3. Kuumenna sieniä voissa kattilassa tai paistinpannussa, kunnes ne menevät jonkin verran kasaan.

Lisää sipulisilppu ja kerma.

Hauduta vielä hetki.

Mausta suolalla, paprikajauheella ja valkopippurilla.

4. Aseta parsakaalit voideltuun vuokaan ja levitä päälle sieni-sipuliseos ja viipalaitu mozzarella.

5. Kuorruta 250-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Anemoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 1750g614kcal80.9g34.1g5.3g43.8g
Kanttarelli, tuore, annos 100g700g168kcal12.6g21g3.5g13.3g
Sipuli (kuorittu)105g28kcal1.4g5g0.2g1.8g
Voi 49g356kcal0.6g0.2g39.8g0g
Mozzarella light210g336kcal42g1.1g18.9g0g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g700g490kcal14g23.1g36.4g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7028g3983kcal303g169g208.2g126.2g
Valittu annoskoko3514g1992kcal151.5g84.5g104.1g63.1g
Annoskoko puolitettuna1757g996kcal75.8g42.3g52.1g31.6g
Arvot/100g100g57kcal4.3g2.4g3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=137147