Jennan makaronilaatikko

Paista jauhelija ja sipulit.

Sekoita lopussa joukkoon koskenlaskija ja ketsuppi.

Sekoita munamaito ja joukkoon oman maun mukaan suolaa ja rouhittua mustapippuria.

Laita uunivuokaaan vuoron perään jauheliha-sipuli-koskenlaskija-keps
uppiseosta ja pastaa (jota ei tarvitse keittäää).

kaada päälle munamaito, korppujauhe ja juustoraaste.

Paista uunita riippuen 200 - 225 asteessa 45 minsaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Sennala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%750g1275kcal149.9g0g75g0g
Proteiinipasta, tumma, Torino750g2549kcal172.4g397.3g27.7g45g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 1200g406kcal36.7g58.8g1.2g0g
Ketsuppi, Felix75g68kcal0.7g15.7g0.4g0g
Koskenlaskija yrtti-valkosipuli (Valio), annos 40g150g420kcal28.5g0.1g33g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g75g270kcal21g1.5g20.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 180g226kcal19.8g0.5g16.2g0g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Korppujauho 30g110kcal3.1g22.5g0.3g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7032g10823kcal873.2g1024g349.2g103.8g
Valittu annoskoko3516g5411kcal436.6g512g174.6g51.9g
Annoskoko puolitettuna1758g2706kcal218.3g256g87.3g26g
Arvot/100g100g154kcal12.4g14.6g5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286649