Kevyt kaalikeitto

Ruskista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää sekaan ohueksi pilkotut porkkanat, kaali ja sipulit.

Ruskista vielä hetki ja kaada sitten sekaan vesi tai lihaliemi.

Mausta makusi mukaan.

Veden/ lihaliemen määrää voit säädellä mielesi mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

Elisademir

Elisademir sanoi...

Runsaan oloinen annos. Ei kuitenkaan tule \"ähkyä\".

tiistai 17.07.2012 klo 11:38

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1200g253kcal14.4g40.8g2.4g25.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g400g112kcal2.4g23.8g0.8g10g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha800g1328kcal152g0g80g0g
Sipuli kuivattu 100g272kcal10.5g35.1g1.6g35g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7032g3965kcal361.2g204.6g169.8g141g
Valittu annoskoko3516g1982kcal180.6g102.3g84.9g70.5g
Annoskoko puolitettuna1758g991kcal90.3g51.2g42.5g35.3g
Arvot/100g100g56kcal5.1g2.9g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298987