Tomaattisilakat

Sekoita paseeratun tomaatin joukkoon ketsuppi, hunaja, sitruunan mehu ja tilli.

Mausta seos suolalla, mustapippurilla ja tabascolla (vain pieni potku).

Lado silakkafileet joko luontaisessa muodossaan tai rullalla uunivuokaan.

Kaada tomaattiseos päälle.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 45 min. Nauti keitettyjen perunoiden ja kasvisten kanssa tai kylmänä ruisleivän päällä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 30g99kcal0.2g24.3g0g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix60g54kcal0.6g12.6g0.3g0g
Tilli, tuore 45g14kcal1.7g0.4g0.4g0.9g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore60g15kcal0g5.4g0g0.1g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)1503g451kcal15g90.2g3g15g
Silakkafilee 1803g2591kcal288.5g0g160.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7032g6448kcal612g265.8g328.4g32g
Valittu annoskoko3516g3224kcal306g132.9g164.2g16g
Annoskoko puolitettuna1758g1612kcal153g66.5g82.1g8g
Arvot/100g100g92kcal8.7g3.8g4.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=80092