Pätkiskakku

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sulata rasva ja lisää paloitellut Pätkikset (voit laittaa osan sulaan rasvaan ja osan jauhojen sekaan jos haluat).

Lisää rasvaan rahka ja munat.

Sekoita ja lisää kuivat aineet.

Sekoita hyvin, mutta ei tarvi vatkata.

Laita taikina jauhotettuun vuokaan ja paista 175 asteessa 45 min.

Kuorrutus: sulata 50g rasvaa ja 100g taloussuklaata

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, sunnuntai69g241kcal8.3g49g1.4g2.1g
Sokeri 68g275kcal0g67.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.3g5.3kcal0g1.3g0g0g
Leivinjauhe 2.7g4.7kcal0.1g1g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 6.4g24kcal1.2g0.7g1.4g1.9g
Voi 40g289kcal0.5g0.2g32.3g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)53g30kcal4.5g2.7g0.1g0g
Pätkis, 18g29g140kcal1g17.5g7.2g0g
Kananmuna kuoreton 44g62kcal5.5g0.1g4.5g0g
Taloussuklaa, Fazer27g137kcal1g14.9g8g1.4g
Voi 13g96kcal0.2g0.1g10.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana704g2607kcal44.6g310.2g131.4g10.8g
Valittu annoskoko352g1303kcal22.3g155.1g65.7g5.4g
Annoskoko puolitettuna176g652kcal11.2g77.6g32.9g2.7g
Arvot/100g100g370kcal6.3g44g18.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161319