Kaalikeitto

Kuullota kaalit rasvassa.

Lisää vesi ja lihaliemikuutiot.

Anna hautua miedolla lämmöllä pari tuntia.

Lisää kuoritut ja pilkotut porkkanat ja perunat, anna kiehua.

Ruskista jauheliha.

Lisää jauhelihaan sipulit ja mausteet.

Lisää jauheliha ja pakastevihannekset keittoon.

Anna kiehua vielä vartin verran.

Tarkista maku ja lisää mausteita tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 704 grammaa

Piipaa77

Piipaa77 sanoi...

8 annosta on karkea arvio, itse söisin tuosta satsista varmaan useamminkin :)

tiistai 07.05.2013 klo 14:26

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali94g20kcal1.1g3.2g0.2g2g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 3.1g22kcal0g0g2.5g0g
Lihaliemikuutio, kappale (X-tra), annos 10g1.3g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.4kcal0.1g0.9g0g0.4g
Peruna, vanha, kuorittu 47g36kcal0.9g7.3g0.1g0.5g
Sipuli 9g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste25g6.3kcal0.2g1.2g0.1g0.7g
Jauheliha, sika-nauta 31g69kcal5.5g0g5.3g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.2g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.2g0.6kcal0g0g0g0.1g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana704g323kcal15.8g26.2g16.4g7.8g
Valittu annoskoko352g162kcal7.9g13.1g8.2g3.9g
Annoskoko puolitettuna176g81kcal4g6.6g4.1g2g
Arvot/100g100g46kcal2.2g3.7g2.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358915