Katkarapupasta (Henrikin resepti)

Vamistusaika noin 30 min. Eka sipulien kuullotus öljyssä, sitten voi ja tomaattipyree.

Sitten kermaa, sekoita tasaiseksi.

Mausta sitten kastike ja keitä tuorepasta samalla aikaa siinä.

Kun pasta alkaa olla valmista, sekoita katkaravut (sulaneet) kastikkeeseen, mutta älä emää keitä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 51g35kcal7.3g0g0.6g0g
Tuorepasta fettucine (Euroshopper), annos 500g141g407kcal15.5g77.3g3.7g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.3kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Voi 3.9g29kcal0g0g3.2g0g
Tomaattipyree, Pirkka3.9g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g112g180kcal2.4g4.3g16.9g0.1g
Soijakastike 5.1g3.1kcal0.3g0.5g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 1g3kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana704g1404kcal52.2g169g56.8g2g
Valittu annoskoko352g702kcal26.1g84.5g28.4g1g
Annoskoko puolitettuna176g351kcal13.1g42.3g14.2g0.5g
Arvot/100g100g199kcal7.4g24g8.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279551