Tomaattikeitto

Pekonia, sipulia, valkosipulia pataan.

Perään tomaattimurskaa ja luulientä.

Keitellään muutama tunti.

Paistetaan kalkkunaa ja lisätään keittopohjaan loppuvaiheessa.

Päälle chevreä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni rasvainen 34g127kcal4.1g0g12.5g0g
Sipuli 34g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Valkosipuli 3.2g3.4kcal0.2g0.5g0g0.1g
Tomaattimurska 113g33kcal0.6g6g0.2g2.1g
Luuliemi, kw (Kwasniewski), annos 100g68g176kcal2g0.1g18.2g0g
Chevre juustolevite (Silva), annos 150g34g74kcal3.4g0g6.8g0g
Kalkkuna 68g132kcal21.2g0g5.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana704g1112kcal63.8g16.4g86g5.6g
Valittu annoskoko352g556kcal31.9g8.2g43g2.8g
Annoskoko puolitettuna176g278kcal16g4.1g21.5g1.4g
Arvot/100g100g158kcal9.1g2.3g12.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=335150