Broileri-nuudeliwokki

Aloita suikaloimalla kasvikset ja kanafileet.

Ruskista liha kahdessa erässä, yhdistä lihat ja mausta currytahnalla ja suolalla.

Kuullota kasvikset aloittamalla sipulilla ja porkkanoilla, lisää hetken päästä paprikat ja kesäkurpitsat.

Kuullota n. 5 min lisää paseerattu tomaatti, mausta kanafondilla.

Laita nuudelit n. 5 minuutiksi keitettyyn veteen johon sekoitettu tilkkakanafondia.

Valuta nuudelit hyvin, voit paistaa niitä hetken pannulla tai lisätä suoraan kasvisten/kanan joukkoon.

Sekoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g98g108kcal22.5g0g1.8g0g
Kesäkurpitsa, tuore63g11kcal0.4g1.6g0.3g0.4g
Paprika punainen 39g11kcal0.4g1.7g0.2g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g37g10kcal0.2g2.2g0.1g0.9g
Sipuli (kuorittu)24g6.5kcal0.3g1.2g0g0.4g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g42g10kcal0.5g1.8g0.1g0g
Pirkka Aasia vehnänuudeli42g146kcal4.6g30.9g0.5g0g
Currytahna punainen (Pirkka)1g2.7kcal0g0.1g0.3g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl2.1g1.6kcal0.1g0.2g0.1g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g6.3g56kcal0g0g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana705g727kcal58g79.4g19.4g4.8g
Valittu annoskoko353g363kcal29g39.7g9.7g2.4g
Annoskoko puolitettuna176g182kcal14.5g19.9g4.9g1.2g
Arvot/100g100g103kcal8.2g11.3g2.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110832