Kaalisoppa hirvenlihasta

Pistä pieneksi suikaloitu kaali kiehumaan veteen.

Lisää pilkottu porkkana.

Ruskista lihat paistinpannulla oliiviöljyssä.

Mausta suolalla, pippureilla ja yrteillä.

Lisää jauhot ja jatka hetki ruskistamista.

Lisää pannulle pari desiä vettä ja anna kiehahtaa.

Sekoita kastike tasaiseksi ja lisää kattilaan.

Ruskista sipuli, herkkusienet, valkosupuli ja chili pannulla ja lisää kattilaan.

Annan kiehua hiljalleen pari tuntia.

Maista ja lisää mausteita tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 564 grammaa

Jeranen

Enkeli82 sanoi...

Hyvää on, nam!

keskiviikko 23.12.2009 klo 14:08

AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 73g20kcal0.9g3g0.1g1.5g
Hirvenliha 58g66kcal12.3g0g1.8g0g
Sipuli 26g7.9kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Porkkana 23g7.5kcal0.1g1.3g0g0.6g
Herkkusieni 8.3g1.3kcal0.2g0g0g0.1g
Valkosipuli 2.1g2.3kcal0.2g0.3g0g0g
Chili paprika punainen1.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi156g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1g3.6kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana705g268kcal28.2g13.4g9.6g5.2g
Valittu annoskoko353g134kcal14.1g6.7g4.8g2.6g
Annoskoko puolitettuna176g67kcal7.1g3.4g2.4g1.3g
Arvot/100g100g38kcal4g1.9g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151881