Riista seljanka

Kuori perunat sipuli ja porkkana sekä renssaa kaali.

Kuutioi perunat ja sipulit, viipaloi ohuiksi siivuiksi porkkanat, ja suikaloi kaali.

Kuullota kasvikset kattilassa hyvin, pienen voinokareen kera.

Kuutioi peuran liha ja ruskista se pienen voi nokareen kera.

Laita ruskistetut lihat kattilaan.

Lisää vesi, tomaattipüre, yrtit joista listalta puuttui lipstikka 2 lehteä ja laakerinlehti 4 lehteä.

Niin ja lisää sienet, mulla ne oli kuivia mustiatorvisieniä kuivana toi määrä.

Lisää muutkin mausteet.

Keitä hiljaisella tulella kypsäksi.

Nauti joko smetanalla tai ilman.

Seuraavana päivänä aina parempaa.

tämä on aika syksyinen tai talvinen ohje.

Mutta mulla se oli mitä kaapistalöytyy..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 705 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g24g38kcal5.2g0g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)6g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g20g5.6kcal0.1g1.2g0g0.5g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 40g22kcal0.6g5.3g0.1g0.3g
Sieni tatti, hapero 4g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Maustepippuri, annos 1g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk2g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi240g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali12g2.5kcal0.1g0.4g0g0.3g
Voi, 1 tl, 5 g1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g1g1.7kcal0.2g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana705g171kcal13g15.8g6g3g
Valittu annoskoko353g86kcal6.5g7.9g3g1.5g
Annoskoko puolitettuna176g43kcal3.3g4g1.5g0.8g
Arvot/100g100g24kcal1.8g2.2g0.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=291936