VAniljakiisseli

Riko kanamunan rakenne ja sekoita siihen maitotilkkaanliuoitetut perunajauhot.

Sekoita joukkoon loputkin ainekset.

Lämmitä liedellä kiehumispisteeseen koko ajan hämmentäen, ja nosta pois levyltä kun ensimmäiset kuplat ovat nousseet pintaan.

Tarjoile jäähtyneenä.

Kuoren syntymisen estät ripottelemalla päälle hieman sokeria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Jerkku69
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt300g138kcal9.6g14.4g4.5g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 11g38kcal0g9.2g0g0.2g
Sokeri 9g37kcal0g9g0g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g1.7g5.5kcal0.1g0.9g0.1g0g
Kanamuna,raaka (Kultamuna), annos 55g31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana705g523kcal27.2g67.2g15.6g0.4g
Valittu annoskoko353g261kcal13.6g33.6g7.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna176g131kcal6.8g16.8g3.9g0.1g
Arvot/100g100g74kcal3.9g9.5g2.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382302