Wasabi-tuorejuustosilakat

1. sekoita juusto ja wasabitahna keskenään
2. silakkafileet nahkapuoli alaspäin alustalle
3. suolaa ja tahnaa fileele, käännä file kalannäköiseksi
4. rasvaa matala uunivuoka ja lado kalat siihen (päälle korppujauhoa)
5. 200-asteisessa uunissa 20min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 250g359kcal40g0g22.3g0g
Wasabitahna (Yutaka), annos 2g18g51kcal0.5g9.5g1.3g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton83g133kcal6.7g3.3g10.8g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana705g1088kcal94.4g25.6g68.8g0g
Valittu annoskoko353g544kcal47.2g12.8g34.4g0g
Annoskoko puolitettuna176g272kcal23.6g6.4g17.2g0g
Arvot/100g100g154kcal13.4g3.6g9.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=389484