Caloriinan sangria

1 sitruuna
1 appelsiini
2 kanelintankoa
muutama tähtianis
5 dl punaviiniä

Pese hedelmät, leikkaa muutama siivu hedelmistä koristeeksi.

Purista hedelmistä mehu.

Sekoita viini, hedelmien mehu ja mausteet kannuun.

Laita muutamaksi tunniksi maustumaan jääkaappiin.

Ennen tarjoilua lisää hedelmäviipaleet, jäitä ja vichyä kannuun.

(ainesosaluetteloon olen merkannut hedelmistä kuoritut versiot, kuoriahan ei syödä.

Siksi että annoskoko pysyisi oikeana noin noin 2,5-2,8 dl on yksi annos riipuen jään ja hedelmien määrästä)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Caloriina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punaviini 157g110kcal0.5g0.3g0g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g125g0kcal0g0g0g0g
Sitruuna kuorittu 11g4.6kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Appelsiini, kuorittu 60g28kcal0.3g5.3g0.2g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana705g286kcal1.8g11.6g0.6g3g
Valittu annoskoko353g143kcal0.9g5.8g0.3g1.5g
Annoskoko puolitettuna176g72kcal0.5g2.9g0.2g0.8g
Arvot/100g100g41kcal0.3g1.6g0.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433076