Tonnikala-makaronivuoka

Keitä makaronit lihaliemessä.

Kuullota silputtu sipuli ja suikalejuurekset ölyssä.

Lisää paseerattu tomaatti ja mausta valkopippurilla, pitsamausteella ja suolalla.

Lado makaroni, kasvishöystö ja tonnikala vuorotellen voideltun uunivuokaan.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 200 asteessa 30 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Piparihirmu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)60g210kcal7.7g41.8g1.1g1.9g
Tonnikala öljyssä 68g128kcal18.3g0g6.1g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g68g19kcal0.7g3.2g0.3g2g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g75g19kcal1g3.2g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)53g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Emmental 17 % (Lidl), annos 8g19g54kcal6.2g0.2g3.2g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 11g100kcal0g0g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana705g1088kcal69.2g101.8g44.6g9.6g
Valittu annoskoko353g544kcal34.6g50.9g22.3g4.8g
Annoskoko puolitettuna176g272kcal17.3g25.5g11.2g2.4g
Arvot/100g100g154kcal9.8g14.4g6.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=78139