Tomaatti-oliivileipä

Sekoita kuivat aineet.

Lisää vesi, pilkottu oliivi ja aurinkokuivattu tomaatti sekä öljy.

Vaivaa tasaiseksi ja muotoile pellille 2 cm:n paksuinen leipä.

Kohota liinalla peitettynä noin 30 min. Voitele öljyllä ja ripottele päälle rosmariinia.

Paista 225 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 8.3g74kcal0g0g8.3g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 21g47kcal1.1g3.7g2.9g1.2g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 21g41kcal0.3g0.4g4.2g0.9g
Sokeri 5g20kcal0g5g0g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g4.6g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 138g472kcal14g96.2g1.6g4.8g
Kauralese 21g75kcal3.8g9.5g1.6g3.6g
Vehnälese 8.3g19kcal1.1g1.3g0.4g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana705g1497kcal40.6g232.2g38g27.2g
Valittu annoskoko352g749kcal20.3g116.1g19g13.6g
Annoskoko puolitettuna176g374kcal10.2g58.1g9.5g6.8g
Arvot/100g100g212kcal5.8g32.9g5.4g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=79369