Ruusukaalivuoka

Lado ruusukaalit uunivuoan pohjalle ja kaada tomaattimurska niiden päälle.

Sen jälkeen lisää vuokaan pannussa paistettu ja suolalla, pippurilla ja basilikalla maustettu jauheliha ja lisää vielä juustohuntu.

Paista keskilämmöllä jonkin aikaa ( kunnes oletat että kaali on kypsynyt) ja Nautiskele.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Cabris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali 109g27kcal1.5g2.1g0.5g2.7g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 109g141kcal22.7g0g5.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g99g35kcal1.6g6.8g0.1g1.4g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g33g128kcal9.5g0.5g9.8g0g
Basilika, kuivattu 0.2g0.6kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana705g700kcal70.6g18.8g36.2g8.4g
Valittu annoskoko353g350kcal35.3g9.4g18.1g4.2g
Annoskoko puolitettuna176g175kcal17.7g4.7g9.1g2.1g
Arvot/100g100g99kcal10g2.7g5.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313374