Tsatsiki

Kuori tuorekurkku, raasta se ja laita siivilään valumaan.

Laita Bulgarian jogurtti suodatinpussiin valumaan.

Sekoita valutettuun Bulgarian jogurttiin suola, sokeri, murskatut valkosipulinkynnet, väkiviinaetikka sekä valutettu, raastettu kurkku.

Mausta halutessasi kuivatulla mintulla.

Anna maustua jääkaapisssa mielellään muutama tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 941 grammaa

Arganna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 1.5g6.1kcal0g1.5g0g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 56g19kcal0g0.3g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.6g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Kurkku,tuore 100g141g14kcal0.8g2g0.1g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)150g90kcal5.1g6.7g5.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana706g262kcal12.2g21.8g10.6g0.2g
Valittu annoskoko353g131kcal6.1g10.9g5.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna177g66kcal3.1g5.5g2.7g0.1g
Arvot/100g100g37kcal1.7g3.1g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56712