Kalapihvit

Kalat jauhetaan sipulin kanssa.

Korppujauhot turvotetaan kerman kanssa, lisätään kananmunat ja kala/sipuli seos, mausteita oman tunnon mukaan, viimeisenä öljy.

Pannulle voita ja eikun paistamaan.

Yksi annos = paistettuna n. 80 g
( suola, kalamauste, tilli, sitruuna...)

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kala keskiarvo, silakka/muikku/ahven/hauki 1623g1900kcal280.4g0g86g0g
Sipuli 375g113kcal4.7g18g0.7g6.4g
Korppujauho 125g457kcal13.1g93.5g1.3g6.6g
Kananmuna 50g(kpl)399g503kcal43.9g1.2g35.9g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 749g2659kcal14.1g19.8g284.6g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g250g2247kcal0g0g249.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7040g15759kcal712.4g265g1316.2g26g
Valittu annoskoko3520g7880kcal356.2g132.5g658.1g13g
Annoskoko puolitettuna1760g3940kcal178.1g66.3g329.1g6.5g
Arvot/100g100g224kcal10.1g3.8g18.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101095