Feta-jauhelihapyörykät

Keitä peruna, jäähdytä hieman ja haarukoi sipulien, kapriksen ja mausteiden kanssa.

Lisää jauheliha ja kananmunat sekä lopuksi feta.

Muotoile keskikokoisiksi pyöryköiksi ja paista n. 170 asteisessa (kiertoilma) -uunissa 25 min tai kunnes pyörykät ovat "ruskettuneita".

Paista keskitasossa.

Tarjoile esim.

paahdettujen punajuurien ja sipulien kanssa.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Smilodon

Smilodon sanoi...

Normiuunissa lämpötilaa voi nostaa ainakin 200 asteeseen, btw.

lauantai 28.02.2009 klo 16:52

AineksetMääräEnergiaPHRK
Arla Apetina 8% feta426g638kcal68.1g17g34g0g
Kananmuna kuoreton 234g334kcal29.3g0.7g24g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g213g57kcal2.8g10.2g0.4g3.6g
Kapris etikkaliemessä, Figaro213g65kcal4.5g8.9g1.1g6.8g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g1702g2893kcal340.4g0g170.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g17g18kcal1.3g2.8g0.1g0.3g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaton 681g518kcal12.8g105.5g1.4g6.8g
Aromisuola (5g)21g12kcal0.1g2.2g0.2g0.4g
Jauhelihamauste, annos 15g14g0.4kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7040g9073kcal918.6g294.8g463g35.8g
Valittu annoskoko3520g4536kcal459.3g147.4g231.5g17.9g
Annoskoko puolitettuna1760g2268kcal229.7g73.7g115.8g9g
Arvot/100g100g129kcal13g4.2g6.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108284