Muna-anjovispiirakat

Nypi taikina ja jätä jääkaappiin lepäämään.

Hauduta purjo pehmeäksi.

Ketiä munia 8 min, jäähdytä ja hienonna haarukalla.

Leikkaa anjovikset saksilla paloiksi.

Sekoita purjo, anjovikset, tilli ja munasilppu.

Painele taikina muffinssivuokien pohjalle.

Jaa päälle muna-anjovisseos.

Sekoita muna kermaviiliin masuta suolalla ja pippurilla, lusikoi päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta. 200-asteinen uuni noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 400g2843kcal3g1.6g320.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 694g2381kcal70.7g485.7g8.3g24.3g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 67g57kcal2.1g2.9g4g0g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 734g1047kcal91.7g2.2g75.2g0g
Anjovis 216g556kcal62.4g20.8g24.6g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 267g171kcal8.5g12.9g9.3g0g
Purjosipuli667g127kcal12g16g1.3g14g
Tilli, tuore 40g12kcal1.5g0.4g0.3g0.8g
Pizzajuusto, valio267g907kcal66.7g0g69.4g0g
Muna, annos 60g160g140kcal12.1g1.3g9.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7040g16484kcal661.4g1087.6g1044.6g78.2g
Valittu annoskoko3520g8242kcal330.7g543.8g522.3g39.1g
Annoskoko puolitettuna1760g4121kcal165.4g271.9g261.2g19.6g
Arvot/100g100g234kcal9.4g15.4g14.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133831