Vappumunkit

Tehdään kuten pullataikina.

Rypsiöljy on paistamiseen, tietenkin paistoastiaan laitetaan enemmän rasvaa, mutta suurinpiirtein tuo 300 g menee paistamiseen.

Öljyn pitää olla kuumaa, muuten se imeytyy munkkeihin ja sitten rasvaa reilusti.

Reseptistä tulee n. 70 annosta ja yksi annos painaa n. 55 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 276g2437kcal0g0g275.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1672g5736kcal170.4g1170.3g20.1g58.5g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 184g1305kcal1.4g0.7g147g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, annos 2g9g29kcal1g6.2g0.6g2.6g
Sokeri 156g634kcal0g156g0g0g
Kananmuna kuoreton 202g288kcal25.3g0.6g20.7g0g
Hiiva 92g68kcal12.1g1g0.4g6.3g
Vesi, vesijohtovesi 459g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 459g209kcal13.8g22g6.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7040g21413kcal448g2713.6g942.6g134.8g
Valittu annoskoko3520g10707kcal224g1356.8g471.3g67.4g
Annoskoko puolitettuna1760g5353kcal112g678.4g235.7g33.7g
Arvot/100g100g304kcal6.4g38.5g13.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177070