Mariannekakku

Vatkaa sokeri ja rasva kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vatkaten.

Lisää kuivat aineet ja rouhitut marianne karkit.

Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Anna hetken jäähtyä ennen kumoamista.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g639g4727kcal0g0g523.8g0g
Sokeri559g2270kcal0g558.4g0g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl556g728kcal72.3g2.8g47.8g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)1278g3961kcal217.2g689.9g37.1g166.1g
Leivinjauhe 16g28kcal0.8g6g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g26g102kcal0g25.3g0g0g
Marianne crush 150g447g1923kcal5.4g384.6g37.6g7.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7040g27478kcal591.4g3334g1292.6g347.6g
Valittu annoskoko3520g13739kcal295.7g1667g646.3g173.8g
Annoskoko puolitettuna1760g6870kcal147.9g833.5g323.2g86.9g
Arvot/100g100g390kcal8.4g47.4g18.4g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=184622