Jauhelihamassa,perus

Ruskista sipuli ja hauduta lihaliemessä kypsäksi, anna jäähtyä.

Lisää kerma ja korppujauhot anna turvota 15 min. Mausta jauheliha paprikalla, mustapippurilla, maustepi
ppurilla(mielesi mukaan kuten haluat) ,sekoita jatke jauhelihaan, sekoita huolella, lisää muna ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Peitä kelmulla ja anna levätä jääkaapissa 1-2 tuntia.

Ota lämpiämään 30 min ennen paistamista.

Muotoile mureke leivinpaperin avulla, paista uunissa 175 asteessa noin 45 min. Massa toimii lihapulliin ja pihveihin, jos tuntuu liian kiinteältä lisää nestettä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)267g72kcal3.5g12.8g0.5g4.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2335g3876kcal443.6g0g233.5g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl18g45kcal2.2g0.3g4g0g
Kanamuna, kuorittu (Kultamuna,hyvänolon omega), annos 60g200g278kcal25g0.6g19.6g0g
Korppujauho 100g366kcal10.5g74.9g1g5.3g
Vesi, vesijohtovesi 334g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma267g320kcal8.5g12g26.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7040g9915kcal986.6g201.2g570.6g19.6g
Valittu annoskoko3520g4957kcal493.3g100.6g285.3g9.8g
Annoskoko puolitettuna1760g2479kcal246.7g50.3g142.7g4.9g
Arvot/100g100g141kcal14g2.9g8.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201726