PERUNAVIHANNESLAATIKKO

Voitele pieni vuoka.

Lado vuokaan sekaisin ainekset ja valuta ruokakerma joukkoon.

Mausta esim.

mustapippurilla ja aromisuolalla.

Uunissa 200 asteessa n. puoli tuntia

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuliperunat, Rainbow 750g/pss999g739kcal12g179.7g3g0g
Parsakaali-kukkakaali-porkkana, pakaste (Rainbow), annos 450g999g200kcal16g28g2g0g
Rypsiöljy Eldorado25g207kcal0g0g23g0g
Broilerpyörykkä, 1kpl (saarioinen)499g999kcal69.9g59.9g54.9g0g
Ruokakerma kevyt 4% (Rainbow), annos 200g999g599kcal9g51.9g39.9g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7040g5486kcal213.8g639g245.6g6g
Valittu annoskoko3520g2743kcal106.9g319.5g122.8g3g
Annoskoko puolitettuna1760g1372kcal53.5g159.8g61.4g1.5g
Arvot/100g100g78kcal3g9.1g3.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214372