Mantelileipä

Sekoita munat ja rahka, sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää rahkan ja munien sekaan.

Lisää vielä juustoraaste.

Paista 225 asteessa hiukan kohonneina puolisen tuntia tai kunnes ovat kauniin ruskeita.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 663g393kcal65.1g19.9g2.7g0g
Kananmuna kuoreton 973g1388kcal121.6g2.9g99.7g0g
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g619g3715kcal130g40.9g334.3g0g
Juusto, keskiarvo 884g3095kcal221.4g2.2g245g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 66g214kcal19.2g4.6g13.3g20.3g
Fibrex sokerijuurikaskuituhiutale, 2tl 6,5g66g40kcal6g3.6g0.3g48.4g
Vehnälese 40g91kcal5.3g6.1g1.8g14.9g
Kauralese 119g430kcal21.5g54.4g9.2g20.9g
Leivinjauhe 88g155kcal4.6g33.4g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7040g19041kcal1189.4g336g1412.6g209.8g
Valittu annoskoko3520g9521kcal594.7g168g706.3g104.9g
Annoskoko puolitettuna1760g4760kcal297.4g84g353.2g52.5g
Arvot/100g100g271kcal16.9g4.8g20.1g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234129