Ranskalainen suklaakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu suklaa ja margariini.

Lisää varovasti kuivat aineet.

Lisää voideltuun ja jauhotettuun vuokaan

Paista 200C n. 30min, kakun kuuluukin jäädä keskeltä raa´aksi! Anna jäähtyä niin että vähän jähmettyy ja nauti vaikka vaniljajäätelön kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Frigga
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 816g3311kcal0g814.8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu870g1096kcal95.7g2.6g78.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 520g1783kcal53g363.8g6.2g18.2g
Leivinjauhe 16g28kcal0.8g6g0g0.1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 19g71kcal3.6g2.1g4.2g5.8g
Maitosuklaa 640g3438kcal64.8g319.9g211.1g0.3g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 640g4544kcal4.8g2.6g511.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7040g28543kcal445.4g3023.6g1623.2g48.8g
Valittu annoskoko3520g14271kcal222.7g1511.8g811.6g24.4g
Annoskoko puolitettuna1760g7136kcal111.4g755.9g405.8g12.2g
Arvot/100g100g405kcal6.3g42.9g23.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254772