Karppaajan Täytetty kesäkurpitsa

Puolita kesäkurpitsa, ota keskustaa pois.

Voitele puolikkaat ruokaöljyllä.

Laita ruskistettu jauheliha ja kuutioitu paprika.

Lisää pinnalle juustoraaste.

Paista 175 n. 20min.

tarjoa lämpimänä.

NAM

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika vihreä 1600g340kcal15g40g4.8g30.4g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper1600g4640kcal416g0g336g0g
Ruokaöljy keskiarvo 320g2827kcal0g0g319.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7040g15614kcal862g80g1321g60.8g
Valittu annoskoko3520g7807kcal431g40g660.5g30.4g
Annoskoko puolitettuna1760g3904kcal215.5g20g330.3g15.2g
Arvot/100g100g222kcal12.2g1.1g18.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300672