Nakki soppa

Laita n. 2-litraa vettä ja tl suolaa kattilaan kuumenemaan, kuori ja paloittele perunat, porkkanat, sipulit ja lisää ne kun vesi kiehuu, keitä n.15 min ja lisää sitten paloitellut nakit(käytä kuorellisia) ja keitä vielä vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1870g1416kcal35g288.3g3.7g18.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g801g224kcal4.8g47.7g1.6g20g
Sipuli (kuorittu)160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Valkosipuli 21g23kcal1.7g3.5g0.1g0.4g
Kivikylän vanhanajan nakki, annos 22g668g1562kcal75.4g3.3g146.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7040g6539kcal238g701g305.2g83.6g
Valittu annoskoko3520g3269kcal119g350.5g152.6g41.8g
Annoskoko puolitettuna1760g1635kcal59.5g175.3g76.3g20.9g
Arvot/100g100g93kcal3.4g10g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330682