Hasselpähkinänougat

2 dl hasselpähkinöit
4tl vettä
2 rkl agavesiirappia tai hunajaa
2 tl carob jauhetta
Hienonna hasselpähkinät monitoimikoneessa hyvin hienoksi jauheeksi.

Lisää vesi, agavesiirappi tai hunaja ja carobjauhe ja hienonna edelleen.

Muovaa tahnasta tankoja ja säilytä niitä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 11 grammaa

Siralos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hasselpähkinä 2491g16039kcal351.2g84.7g1519.2g435.8g
Vesi332g0kcal0g0g0g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g166g365kcal7.6g81.4g1.2g66.4g
Agavesiirappi (Biona), annos 12g531g1637kcal0g409.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7040g36082kcal717.6g1150.4g3040.8g1004.4g
Valittu annoskoko3520g18041kcal358.8g575.2g1520.4g502.2g
Annoskoko puolitettuna1760g9021kcal179.4g287.6g760.2g251.1g
Arvot/100g100g513kcal10.2g16.3g43.2g14.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431195