Kreolilainen lihapata

N. 600 g possun sisäfilettä
50-100 g meetwurstia/salamia kuutioina
150 g herkkusieniä/siitakasieniä
100 g hillosipuleita
150 g mustia oliiveja
1 pieni punainen paprika suikaleina
1 herkkukurkku kuutioina
3-5 dl kuohukermaa ja smetanaa
voita paistamiseen
suolaa
mustapippuria

Poista fileestä kalvot ja leikkaa liha sentin paksuisiksi suikaleiksi.

Ruskista lihapalat padassa pieni erä kerrallaan.

Lisää sienet, meetwursti ja paparika lihojen joukkoon paistumaan.

Lisää kerma ja hauduta hiljalleen n. 10 min. Lisää muut ainekset ja hauduta vielä 5 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

66tintti
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g1203g1564kcal252.6g0g48.1g0g
Hillosipuli (Pirkka), annos 20g201g36kcal2g7g0g0g
Salami, chili-paprika, Atria (125g)201g581kcal46.1g2.6g42.1g0g
Siitakesieni 201g53kcal3.6g5g0.6g6.6g
Oliivi ka , (vihrea/musta, kivetön, öljysäilötty)265g503kcal3.7g4.8g52.9g11.6g
Paprika punainen 401g117kcal3.8g18g1.6g7.6g
Maustekurkku201g33kcal1.4g6g0.2g3.6g
Kuohukerma,valio,2dl601g2045kcal12g18g210.5g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 201g782kcal4.3g4.4g84.2g0g
Voi 48g349kcal0.6g0.2g39.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7040g12125kcal660.2g132g958.6g58.8g
Valittu annoskoko3520g6063kcal330.1g66g479.3g29.4g
Annoskoko puolitettuna1760g3031kcal165.1g33g239.7g14.7g
Arvot/100g100g172kcal9.4g1.9g13.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98236