Banaanikakku

150 g voita + n. 25 g voitelemiseen
3 dl sokeria
2 kpl munia
3dl vehnajauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1 tl inkivaaria
1 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3-4 kpl banaania

Vaahdota voi ja sokeri, lisaa munat yksitellen sekoittaen.

Sekoita kuivat aineet keskenaan.

Lisaa kuivat aineet ja muussattu banaani vuorotellen muna-voi-sokeri vaahtoon sekoittaen koko ajan.

Voitele ja korppujauhota vuoka.

Kaada taikina vuokaan.

Paista uunissa 170 C n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 560g4062kcal6.7g2.2g455.3g0g
Sokeri 816g3312kcal0g815.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu416g524kcal45.8g1.2g37.4g0g
Vehnäjauho, sunnuntai480g1680kcal57.6g340.8g10.1g14.4g
Leivinjauhe 48g84kcal2.5g18.1g0g0.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g16g58kcal0.6g12.7g0.6g0g
Banaani, kuorittu 1184g1030kcal12.6g216.7g4.7g21.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7040g21503kcal251.6g2813.8g1016.2g71.8g
Valittu annoskoko3520g10751kcal125.8g1406.9g508.1g35.9g
Annoskoko puolitettuna1760g5376kcal62.9g703.5g254.1g18g
Arvot/100g100g305kcal3.6g40g14.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98586