Jauheliha-makaronikeitto

Valmista keittojuurespussin ohjeen mukaisesti.

Lisää tomaattimurska ja pasta vasta, kun vesi on alkanut kiehumaan uudelleen juuresten lisäämisen jälkeen.

Lisää ruskistettu jauheliha ja pavut, kun keitto on lähes valmis.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 587 grammaa

Nahkuri

Hankku81 sanoi...

Tein tätä ja voi että oli hyvää!! Suosittelen :)

keskiviikko 21.07.2010 klo 18:05

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400g665kcal76.1g0g40g0g
Vesi, vesijohtovesi 1501g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)370g148kcal4.1g26.7g1.9g5.2g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g265g199kcal14.6g31.8g1.3g0g
Torino tumma proteiinipasta plus150g510kcal34.5g79.6g5.6g9g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g84g76kcal2.5g2.9g5.9g0.6g
Peruna ja keittojuurekset (Rainbow), annos 100g751g450kcal12g90.1g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7044g4096kcal287.6g462.2g112.4g29.6g
Valittu annoskoko3522g2048kcal143.8g231.1g56.2g14.8g
Annoskoko puolitettuna1761g1024kcal71.9g115.6g28.1g7.4g
Arvot/100g100g58kcal4.1g6.6g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=186196