Punainen kanakeitto

Suikaloi perunat ja porkkanat kylmään veteen.

Ruskista pilkottu sipuli ja broilerisuikaleet kattilassa, lisää sinne paprikajauhetta, curryä maun mukaan sekä tomaattipyree ja sokeri.

Kaada joukkoon litra vettä ja perunat ja porkkanat.

Tänne sekaan liemikuutiot.

Sekoita ja anna kiehua kunnes perunat ja porkkanat ovat kypsiä.

Valmiin keiton sekaan raejuustoa, niin hyvää tulee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 392 grammaa

Aniitti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 743g566kcal14g115.1g1.5g7.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g335g94kcal2g19.9g0.7g8.4g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g105g78kcal4.7g13.6g0.2g0g
Atria, broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu675g972kcal108g16.9g52.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 1501g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g15g36kcal0.8g6.3g0.8g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)15g39kcal2g1.8g2.7g0.1g
Sokeri 12g49kcal0g12g0g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)15g108kcal0g0g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7056g3943kcal266g382g141.6g35.6g
Valittu annoskoko3528g1971kcal133g191g70.8g17.8g
Annoskoko puolitettuna1764g986kcal66.5g95.5g35.4g8.9g
Arvot/100g100g56kcal3.8g5.4g2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=162774