Chilinen suklaakakku

Leikkaa leivinpaperista halkaisijaltaan 22-24 cm irtopohjavuoan pohjalle sopiva pala.

Voitele vuoan reunat ja aseta pala pohjalle.

Sulata voi ja anna sen jäähtyä.

Vatkaa voin joukkoon sokeri ja munat yksi kerrallaan.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää ne taikinaan siivilän läpi.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina vuokaan ja kypsennä uunin alatasolla 20 min. Kakku saa olla sisältä hieman kostea.

Siirrä jäähtynyt kakku tarjoiluastiaan ja koristele tomusokerilla.

Tarjoa vaniljajäätelön tai -kastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 542g3934kcal6.5g2.2g440.9g0g
Sokeri 1076g4366kcal0g1074.5g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)1085g1367kcal119.3g3.3g97.6g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 145g535kcal26.8g15.9g31.4g44g
Vehnäjauho puolikarkea 588g2016kcal59.9g411.3g7.1g20.6g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g54g217kcal0g53.7g0g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen23g9kcal0.5g2g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g7.2g29kcal0g7.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7056g24945kcal426g3140.2g1154g129.2g
Valittu annoskoko3528g12472kcal213g1570.1g577g64.6g
Annoskoko puolitettuna1764g6236kcal106.5g785.1g288.5g32.3g
Arvot/100g100g354kcal6g44.5g16.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125249