Riisipuuro 1/ kermaan

Kiehuvaan veteen lisätään riisit ja haudutetaan kypsäksi.

Lisätään ruokakerma (se saa kiehua, ei juoksetu), viimeiseksi lisätään suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi puuroutuva 510g1745kcal30.9g385.4g3.6g11.7g
Vesi, vesijohtovesi 2399g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)600g990kcal18g24g90g0g
Ruokasuola jodioitu 20g0.5kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7056g5471kcal98g818.8g187.2g23.4g
Valittu annoskoko3528g2736kcal49g409.4g93.6g11.7g
Annoskoko puolitettuna1764g1368kcal24.5g204.7g46.8g5.9g
Arvot/100g100g78kcal1.4g11.6g2.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=200469