Karppaajan sitruunainen juustokakku(MN11/11)

Sekoita mantelijauhe ja sulatettu voi tasaiseksi.

Paista irtopohjavuoassa, 225C noin 10 min. \\r\\nLiivatteet likoon noin 5min kylmään veteen.

Kerma vaahdoksi ja juusto sekaan.

Purista liivatteista vesi pois ja sulata kuumennettuun sitruunamehuun.

Yhdistä kerma-juustoseokseen.

Mausta halutessasi makeutusaineella.\\r\\n Levitä jäähtyneen kakun päälle.

Anna hyytyä viileässä väh. 2,5h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Belle70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g1125g6747kcal269.9g74.2g607.2g0g
Voi 281g2039kcal3.3g1.1g228.5g0g
Liivatelehti, gelatiini843g2943kcal721.9g0g0.8g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g562g1912kcal16.9g16.9g196.8g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g562g1434kcal33.2g18g134.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton127g27kcal0.4g2g0g0.1g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 28g114kcal0.8g27.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7056g30431kcal2092.8g279g2335.4g0.2g
Valittu annoskoko3528g15215kcal1046.4g139.5g1167.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna1764g7608kcal523.2g69.8g583.9g0.1g
Arvot/100g100g431kcal29.7g4g33.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=259678