Janssonska

Voitele uunivuoka ruokaöljyllä (rypsi) ja kaada noin puolet perunasipulipussillisesta vuokaan.

Asettele pienennetyt anjovisfileet perunasipulien päälle ja kaada loput perunasipulista päälle.

Kaada kerma, vesi ja anjovisten liemi vuokaan, halutessa lisää pippuria sekä juustoraastetta.

Paista 180-200 asteisessa uunissa n. 40-50 min. uunista riippuen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Tolstaya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus 500g2336g1589kcal37.4g348.1g2.3g0g
Anjovisfileet maustekastikkeessa Rainbow140g189kcal10.4g16.8g9g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)467g397kcal4.7g16.4g32.7g0g
Vesi351g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)234g608kcal60.7g3.5g39.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7056g5566kcal226.4g769.6g167.4g0g
Valittu annoskoko3528g2783kcal113.2g384.8g83.7g0g
Annoskoko puolitettuna1764g1391kcal56.6g192.4g41.9g0g
Arvot/100g100g79kcal3.2g10.9g2.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272438